Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

RÝMAŘOVSKÁ HLEDAČKA ANEB CESTA ZA SLUNCEM

Jeseníky za humnama, Praděd do výše se tyčí, vodopády u Rešova, z krás až přecházejí oči. Velká škoda byla by však Rýmařov po cestě minout, mnoha památek a parků, výhledů si nepovšimnout. Vydejte se s námi nyní na prohlídku částí města, zapojte mozkové závity, čeká vás zábavná cesta!“  tak začíná dvouhodinové zábavné, putování Rýmařovem. Dvanáct rýmovaných zastavení Vás zábavnou formou provede historií města a také upozorní na drobné detaily, kterých si v běhu všedních dní návštěvník a mnohdy ani místní obyvatel nevšimne.

  

Jak hledačka funguje? Je to jednoduché a hlavně zábavné pro malé i velké....

Ke každému zastavení se v hledačce váže otázka, na kterou najdete odpověď na místě samotném a zapíšete si ji do políček k tomu určených. Po navštívení všech dvanácti míst a zodpovězení na všechny otázky si v závěru hledačky složíte heslo, které vyslovíte u nás v hotelové recepci.  Pokud bude heslo správné, prozradíme Vám cestu k pokladu. To že dojdete až do cíle a vyslovíte správné heslo neznamená, že se vám truhlice se zlatým pokladem otevře. Musíte ještě přijít na čtyřmístný kód k zámku na truhlici s pokladem. Pokud jste po cestě dávali pozor, tak to pro vás nebude problém.

Rýmařovskou hledačku si můžete vyzvednout na recepci našeho hotelu nebo v Městském informačním centru. Nebo si jí můžete vytisknout ZDE. Tak s chutí do toho....

Máme pro Vás další novinku

Pokud máte rádi kvízy, tak Vás určitě potěšíme. Připravili jsme si pro vás 10 zábavných otázek. Odpovědi na ně najdete v naší expozici, kterou jsme nazvali  "TEPRVE PIVO UDĚLÁ ŽÍZEŇ KRÁSNOU, aneb malý exkurz o pivu a pivovarnictví na rýmařovsku"

PODÍVEJTE SE NA NAŠE RELAXAČNÍ POBYTY A SLUŽBY:

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).