Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

BOWLING - JESENÍKY - RÝMAŘOV

Rozšířili jsme nabídku našich služeb o dvě bowlingové dráhy. Zpestřete si pobyt u nás na Slunci aktivním pohybem  v aquacentru i na bowlingu. Bowling je určen nejen ubytovaným hostům, ale i široké veřejnosti.

Cena: 290 Kč/hodina /1 dráha

Rezervace: 777 818 592

IDEÁLNÍ MÍSTO PRO RODINNOU OSLAVU NEBO FIREMNÍ AKCI

Propojením dvou bowlingových drah se salonkem, který nabízí posezení až pro 20 osob, Vám nabízíme příjemné strávení rodinné oslavy nebo firemní akce spojené s aktivním odpočinkem. V rámci uzavřené společnosti  Vám můžeme připravit malé občerstvení či raut dle Vašich představ. Věříme, že ve spojení s našim pivem Morous u nás budete maximálně spokojení, stejně jako již řada hostů, kteří se k nám pravidelně vrací.  

Hotel-Slunce-Rymarov-bowling Hotel-Slunce-Rymarov-bowling Hotel-Slunce-Rymarov-bowling Hotel-Slunce-Rymarov-bowling

Rádi Vám připravíme raut či malé občersvení přímo u bowlingu:

 Hotel-Slunce-Rymarov-raut  Hotel-Slunce-Rymarov-catering  Hotel-Slunce-Rymarov-catering-raut  Hotel-Slunce-Rymarov-catering-firemni-akce  Hotel-Slunce-Rymarov-catering-rodinna-oslava  Hotel-Slunce-Rymarov-catering-firemni-akce  Hotel-Slunce-Rymarov-Jeseniky-catering-firemni-akce  Hotel-Slunce-Rymarov-Jeseniky-catering-firemni-akce  Hotel-Slunce-Rymarov-Jeseniky-catering-firemni-akce

PROVOZNÍ ŘÁD BOWLINGU

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY RELAXAČNÍCH POBYTŮ A SLUŽEB:

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).