Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

10 DŮVODŮ PROČ LETOS V LÉTĚ K NÁM NA SLUNCE

Léto je tady. Je nejvyšší čas myslet na to, kam vyrazíte. Nechte se inspirovat našim "desaterem" proč letos v létě právě k nám na Slunce do Jeseníků. Věříme, že Vás přesvědčíme.

Na co se můžete letos těšít? Aneb novinky na Slunci:

  • V našem rodinném pivovaru Morous vaříme pivo Morous. Ochutnat můžete tradiční ležák světlou 11% a 12%, polotmavou 13% a pro děti vaříme sladovou limonádu Morousovu Pivoňku. Čtyřikrát ročně vaříme speciály. Pokud jste sběrateli ať už pamětních razítek nebo pivních etiket, pak si je vyžádejte u naší obsluhy v restauraci.

  • 2 bowlingové dráhy pro zpestření Vašeho pobytu

  • Sluneční terasa našeho Aquacentra Slunce Vám nabídne možnost opalování na lehátkách.

  • připravili jsme pro Vás Rýmařovskou hledačku, aneb cesta za Sluncem, která Vás příjemnou formou provede po nejzajímavějších místech Rýmařova.

Nechte se inspirovat našim "desaterem" proč letos v létě právě k nám na Slunce do Jeseníků. Věříme, že Vás přesvědčíme:

1) LETNÍ DOVOLENÁ 2024 - Nabízíme pobyty za velmi příznivé ceny pro rodiny s dětmi, páry, seniory, jednotlivce i skupiny. 

2) V ceně letních pobytu je zahrnut neomezený pobyt v Aquacentrukde najdete plavecký bazén , finskou saunu, horkou páru, whirlpool, dětské brouzdaliště, odpočívárnu i bar. A letos i SLUNEČNÍ TERASU s lehátky, kde se můžete opalovat...

3) Délku pobytu si určíte sami dle svých požadavků – nabízíme pobyty od 1 noci až po 7 denní pobyty

4) Pobyty můžete uhradit tak, jak Vám to vyhovuje – v hotovosti na místě, formou poukázek (max. 50% z ceny pobytu), fakturou od zaměstnavatele. Nepožadujeme žádné zálohy předem a neúčtujeme ani žádné storno v případě zrušení pobytů z vážných důvodů.

5) Těšte se na regionální kuchyni – kromě standardního stravování můžete v naší restauraci ochutnat tradiční gastronomii. Další chutnou novinkou jsou večery na grilu, kdy Vám nabídneme možnost soukromého grilování.

6) Potřebujete být stále on-line? Využíváte internet k hledání turistických cílů v okolí? Pak uvítáte neomezený internet v celém areálu Slunce

7) Máte malé děti? Nabízíme Vám malý dětský koutek v restauraci, kde jsou pro děti připraveny hračky a samozřejmostí je dětská stolička a nabídka dětského menu. Na pokoj Vám rádi zapůjčíme dětskou postýlku a v aquacentru dětské hračky do bazénu..... V blízkosti hotelu je řada venkovních dětských hřišť a v okolí řada atraktivit a programů pro malé i větší děti. 

8) Vezměte s sebou babičku i dědečka, nebo je pošlete s dětmi samotné na Pobyt pro seniory.Do pobytu pro seniory jsme zabalili vše oč mají zájem - pohodu, klid, dobré jídlo, poznávání i pohyb. A přibalit s sebou mohou vnouče do 6 let zdarma.

9) Toulejte se Jeseníky a večer si dejte našeho oroseného Morouse z našeho rodinného pivovaru Morous.

10) Nudit se u nás nebudete - v okolí je řada historických památek, přírodních zajímavostí a další turistická lákadla – Praděd, Karlov pod Pradědem, Malá Morávka – významná turistická střediska, lázně Karlova Studánka, Rešovské vodopády, zahradní galerie Děda Praděda v Jiříkově, hrad Sovinec, návštěvnické centrum Turistických známek, arboretum v Pasece, … 

Věříme, že si najdete pár pádných důvodů proč prožít letošní léto u nás na Slunci v Jeseníkách.

Doporučujeme Vám včasnou rezervaci, některé termíny jsou již plně obsazeny.

Těšíme se na Vaše rezervace i osobní setkání u nás na Slunci

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY POBYTŮ A SLUŽEB

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).