Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

UBYTOVÁNÍ JESENÍKY - HOTEL SLUNCE

Ubytování Jeseníky - najděte si své místo na Slunci a zarezervujte si ubytování. Nabízíme Vám příjemné ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkový pokojích i rodinných apartmánech.  Kapacita hotelu je 50 lůžek s možností 5 přistýlek.

Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-apartman Hotel-Slunce-Rymarov-apartman Hotel-Slunce-Rymarov-apartman Hotel-Slunce-Rymarov-apartman Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-apartman Hotel-Slunce-Rymarov-apartman Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj-nad-aquacentrem Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj-nad-aquacentrem Hotel-Slunce-Rymarov-apartman Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj-nad-aquacentrem Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj-podkrovi Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj-podkrovi

NOVINKY na slunci

  • Všechny pokoje jsou pokryty bezdrátovým internetovým připojením,
  • Rozšířili jsme pro Vás ubytovací kapacitu našeho areálu Slunce. Nad Aquacentrem jsme pro Vás vybudovali 7 dvoulůžkových pokojů se sociálním zařízením v moderním stylu. Samozřejmostí je TV + SAT a neomezené Wi-Fi. Na jídlo se sice přechází 10 m do hotelové restaurace, ale zase do Aquacentra můžete jít z pokoje jen v plavkách nebo županu.

Nabízíme Vám několik možností ubytování: 

  • jednolůžkové a dvoulůžkové podkrovní pokoje se soc. zařízením,  TV + SAT. Pokoje jsou menší, ale o to útulnější,
  • dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením, TV+SAT+ Wi-Fi a neomezeným internetovým připojením v hlavní budově Hotelu Slunce a v depandaci v Aquacentru Slunce,
  • apartmány skládající se ze dvou samostatných ložnic, které mají společné sociální zařízení. V každé ložnici je TV + SAT+ Wi-Fi. Součástí apartmánu je kuchyňský koutek, který vybavujeme základním nádobím na základě vašeho požadavku. Apartmány jsou ideální pro rodiny s dětmi nebo dobré přátele.
  • Auto můžete nechat klidně na parkovišti před hotelem - jedná se o klidnou část města, kde se nikdy nic neztratilo ani neponičilo. Kola nebo lyže je možné ushovat v hotelové garáži. 

Další doplňující informace o našem hotelu najdete ZDE

RELAXAČNÍ POBYTY

Nabízíme Vám strávit jednu noc, víkend či celý týden v našem hotelu formou relaxačních pobytu. Náš hotel Vám zajistí příjemné ubytování, restaurace dobré jídlo a Aquacentrum  vodní radovánky a ze série relaxačních pobytů „Doteky Slunce“ si můžete vychutnat i relaxaci formou masáží a peelingů. Podrobné informace o relaxačních pobytech najdete zde Relaxační pobyty. 

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY RELAXAČNÍCH POBYTŮ A SLUŽEB:

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).