Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

POBYTY PRO SENIORY

Na letošní rok jsme připravili speciální akci - pobyty pro seniory. Do pobytu jsme zabalili vše oč mají senioři zájem - pohodu, klid, dobré jídlo, poznávání i pohyb. Věříme, že se Vám u nás bude líbit.

Hotel-Slunce-Rymarov-pivovar-Morous Hotel-Slunce-Rymarov-restaurace Hotel-Slunce-Rymarov-Aquacentrum Hotel-Slunce-Rymarov Hotel-Slunce-Rymarov-bowling Hotel-Slunce-Rymarov-exterier Hotel-Slunce-Rymarov-pivovar-Morous Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-restaurace Hotel-Slunce-Rymarov-Aquacentrum-bazen Hotel_Slunce_Rymarov_Pivo_Morous Hotel_Slunce_Rymarov_recepce Hotel_Slunce_Rymarov_restaurace Hotel_Slunce_Rymarov_sal Hotel_Slunce_Rymarov_bowling

POBYTY PRO SENIORY - Užijte si dovolenou v Jeseníkách. Kochejte se překrásnou přírodou, čerpejte energii ze stromů, nechte se okouzlit pestrou paletou barev hor. Navštivte hrad Sovinec či Zahradní galerii Děda Praděda v Jiříkově, ochutnejte léčivý pramen v Karlově Studánce a hlavně  pivo Morous z našeho rodinného pivovaru.

Pobyty pro seniory bez omezení termínu.

Pobyty pro seniory zahrnují:

  • 5 x ubytování v jednolůžkových nebo dvoulůžkových pokojích se soc. zařízením, BTV + SAT a neomezeným internetovým připojením 
  • 5 x polopenze (snídaně formou výběru ze 3 menu, večeře formou výběru ze 3 menu 
  • 5 x odpolední šálek kávy nebo pivečko Morous (0,3 l)
  • Neomezený vstup do Aquacentra Slunce (whirlpool, perličková koupel, bazén, sauny, odpočívárna, dětské brouzdaliště a bar.)
  • Turistický průvodce regionu + mapa

Zvýhodněná cena: 5.500 Kč

OBJEDNAT Forma úhrady pobytu je v hotovosti na místě v den příjezdu, pokud nepožadujete jinak (poukázky,...)

organizujete POBYTY PRO SENIORY?  SKUPINY NAD 40 OSOB MAJÍ 2 OSOBY ZDARMA.

S přípravou a realizací pobytů pro skupiny seniory máme dlouholeté zkušenosti. Jezdí k nám individuální klientela i skupiny z celé ČR a zahraničí. Nabízíme pobyty s polopenzí i plnou penzí a neomezeným vstupem do našeho aquacentra v ceně +  samozřejmostí je místo pro parkování autobusu.

V případě, že organizujete zájezdy a máte zájem o pobyt u nás, napište nám nebo zavolejte 777 818 592 - máme pro Vás zvýhodněnou nabídku na pobyty květen - červen a září - říjen

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY RELAXAČNÍCH POBYTŮ A SLUŽEB:

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).