Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

Teprve pivo udělá žízeň krásnou

aneb malý exkurz o pivu a pivovarnictví na Rýmařovsku

Nově jsme pro Vás v prostorách hotelu připravili miniexpozici, kterou jsme nazvali „TEPRVE PIVO UDĚLÁ ŽÍZEŇ KRÁSNOU“, aneb malý exkurz o pivu a pivovarnictví na Rýmařovsku. Bádali jsme v archivech, knihovnách i u soukromých sběratelů a věříme, že se dočtete řadu zajímavostí nejen z historie vaření piva na Rýmařovsku, ale i tom z čeho a jak se pivo vaří, proč se náš pivovar jmenuje Morous, co to jsou deputátky... a řadu dalších zajímavostí.  

Pokud máte rádi kvízy, tak Vás určitě potěšíme. Připravili jsme si pro vás 10 zábavných otázek. Odpovědi na ně najdete právě v naší expozici. Pokud na všechny otázky správně odpovíte, získáte v naší restauraci pivní podtácek s Morousem. Stačí ukázat váš výsledek kvízu 10/10 ve vašem mobilu.

 

 

 

 

 

JSTE ZVÍDAVÍ A MÁTE RÁDI PROCHÁZKY?

Naše RÝMAŘOVSKÁ HLEDAČKA ANEB CESTA ZA SLUNCEM Vás provede po nejzajímavějších místech Rýmařova a dovede k truhle s pokladem. 

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY RELAXAČNÍCH POBYTŮ A SLUŽEB:

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).