Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

Příspěvek FKSP na dovolenou

Uplatněte příspěvek z FKSP na pobyty v našem Hotelu Slunce nebo na permanentku v našem Aquacentru Slunce. Všechny pobyty lze u nás hradit z příspěvků Vašeho zaměstnavatele – tzv. FKSP (Fondu kulturních a sociálních potřeb).

Hotel-Slunce-Rymarov-pivovar-Morous Hotel-Slunce-Rymarov-restaurace Hotel-Slunce-Rymarov-Aquacentrum Hotel-Slunce-Rymarov Hotel-Slunce-Rymarov-bowling Hotel-Slunce-Rymarov-exterier Hotel-Slunce-Rymarov-pivovar-Morous Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-restaurace Hotel-Slunce-Rymarov-Aquacentrum-bazen Hotel_Slunce_Rymarov_Pivo_Morous Hotel_Slunce_Rymarov_recepce Hotel_Slunce_Rymarov_restaurace Hotel_Slunce_Rymarov_sal Hotel_Slunce_Rymarov_bowling

Na základě Vašich požadavků zajistíme fakturaci Vámi zvoleného pobytu, balíčku nebo permanentky Vašemu zaměstnavateli a proplacení z fondů FKSP.

Prosíme Vás zaslání objednávky ze strany zaměstnavatele nebo přesných fakturačních údajů viz níže:

  • přesný název a adresa,
  • IČO, DIČ firmy nebo organizace,
  • podrobné znění textu, který má být uveden na faktuře.
  • ostatní údaje se řídí pravidly vaší organizace. 

FKSP je Fond kulturních a sociálních potřeb, tento fond zřizují ti zaměstnavatelé, kteří jsou organizační složkou státu (například ministerstva), státní příspěvkovou organizací nebo příspěvkovou organizací zřízenou územními samosprávními celky.

Pro více informací nás kontaktujte v chatovacím okně vpravo dole, nebo na naší e-mailové adrese hotelslunce@jeseniky.com nebo volejte na tel.: 777 818 592

Těšíme se na Vaše objednávky i na Vás u nás na Slunci.

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY RELAXAČNÍCH POBYTŮ A SLUŽEB:

 

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).