Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

Všeobecné obchodní podmínky 

Úvodní ustanovení
Ubytovaní hosté se řídí právním řádem České republiky na základě českého práva a ubytovacím řádem Hotelu Slunce (dále jen „ubytovací zařízení"). Ubytovaný host přijímá ubytovací řád jako smluvní podmínku ubytování a je povinen dodržovat jeho ustanovení.

Každý host je povinen se s tímto ubytovacím řádem seznámit, na jeho neznalost nebude brán zřetel. Ubytovací řád je k dispozici na recepci hotelu.

Všeobecné obchodní podmínky (dále jen "podmínky") Hotelu Slunce  upravují vzájemný smluvní vztah mezi společností Hotel Slunce Aquacentrum, s.r.o., Jesenická 107/4, 795 01 Rýmařov, IČO: 02267284, DIČ: CZ 02267284 a fyzickou osobou, která služby objednává (dále jen "klient").

Článek I. - Předmět smluvního vztahu
Tyto Podmínky upravují práva a povinnosti smluvních stran při přechodném nájmu hotelových pokojů pro ubytování, rekreačních a jiných doprovodných služeb hotelů jako jednotlivé služby dle individuálního požadavku zákazníka.

Článek II. - Vznik smluvního vztahu
Smluvní vztah mezi klientem a hotelem vzniká potvrzením objednávky pobytu ze strany ubytovacího zařízení. Ubytovací zařízení se zavazuje poskytnout klientovi pobyt a zabezpečit ve sjednaném rozsahu a kvalitě sjednané služby (dále jen "pobyt") a klientovi vzniká závazek zaplatit ubytovacímu zařízení smluvenou cenu.

Článek III. – Objednávka pobytu, cena a platba

3.1 Objednávka pobytu
a) telefonicky: +420 777 818 592, +420 777 273 776
b) e-mailem: hotelslunce@jeseniky.com

c) prostřednictvím elektronického formuláře na webových stránkách:  www.hotelslunce.jeseniky.com  

3.2 Host je povinen za ubytování a jím využité další služby zaplatit dohodnuté smluvní ceny na základě stanovených cen dle ceníku nebo rezervačního systému.

Ceny poskytovaných služeb jsou uvedeny na webových stránkách www.hotelslunce.jeseniky.com  

Změna služeb a cen uvedených na webových stránkách je vyhrazena.

3.3 Úhradu klientem objednaných a hotelem potvrzených služeb provádí klient formou platby na místě.
Úhradu objednaných služeb provádí klient na místě, v hotovosti nebo platební kartou.
Dárkové poukazy jsou hrazeny předem na základě fakturu. Zakoupené dárkové poukazy jsou nevratné. Platí po dobu trvání max. 1 rok od data vystavení, pokud není předem uvedeno jinak. V případě nevyčerpání hodnoty dárkového poukazu ubytovací zařízení zbývající částku dárkového poukazu v penězích nevyplácí.
Pobyt klienta lze plně nebo částečně uhradit zaměstnavatelem, příp. jinou organizací. V tomto případě klient uvede tuto skutečnost již při podání objednávky a pobyt je na základě objednávky fakturován objednateli

3.4 Veškeré platby budou uskutečněny v českých korunách (CZK)

Článek IV. - Základní práva a povinnosti zákazníka

4.1 Práva zákazníka:
a) právo na řádné poskytnutí smluvně sjednaných služeb
b) právo být seznámen s případnými změnami ve smluvně sjednaných službách
c) právo kdykoliv před zahájením pobytu nebo čerpáním jednotlivých služeb odstoupit od smlouvy dle článku VI
d) právo na reklamaci vad  

4.2 Povinnosti zákazníka:

  • a) poskytnout hotelu součinnost, která je potřebná k řádnému zabezpečení a poskytnutí služeb, především pravdivě a úplně uvádět požadované údaje v objednávce vč. nahlášení jakýchkoliv změn takových údajů
    b) bez zbytečného odkladu sdělovat hotelu své stanovisko k případným změnám v podmínkách a obsahu sjednaných služeb
    c) převzít od hotelu doklady potřebné pro čerpání služeb a dostavit se ve stanoveném čase na místo určení
    d) v případě odstoupení od smlouvy je zákazník povinen takové odstoupení od smlouvy hotelu oznámit 

Článek V. – Základní povinnosti ubytovacího zařízení
a) poskytnout klientovi veškeré informace k pobytu
b) zabezpečit klientovi pobyt na základě potvrzené objednávky a v souladu s obecně závaznými právními předpisy

Článek VI. - Odstoupení od smlouvy a stornovací podmínky
Klient má právo kdykoliv pobyt zrušit, tj. odstoupit od smlouvy. Smluvní vztah je zrušen  a účast stornována ke dni, kdy je písemnou či ústní formou odstoupení (storno pobytu) oznámeno Hotelu Slunce.  V tomto případě Hotel Slunce storno poplatky neúčtuje.  

Článek VII. – Zpracování osobních údajů
Viz samostatný dokument
Informace o zpracování osobních údajů

Článek VIII. – Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů
Ve smyslu ustanovení § 1820 odst. 1) písmeno s) občanského zákoníku a § 14 odst. 1 a § 20d a násl. zákona č. 634/1992, na ochranu spotřebitele sděluje prodávající, že s návrhem na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu se spotřebitel může obrátit na orgán mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce, a to na internetových stránkách
www.coi.cz. Česká obchodní inspekce vyřizuje návrhy na mimosoudní řešení spotřebitelských sporů způsobem a za podmínek stanovených příslušnými právními předpisy. Pro vyloučení pochybností žádné ustanovení těchto podmínek nevylučuje možnost spotřebitele obrátit se svým nárokem na civilní soud.
K mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů z kupní smlouvy je příslušná Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869, internetová adresa: www.coi.cz. Platformu pro řešení sporů on-line nacházející se na internetové adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr je možné využít při řešení sporů mezi prodávajícím a kupujícím z kupní smlouvy.

Článek IX. – Závěrečná ustanovení
V případě opakovaného využítí našich služeb si Vás dovolujeme zařadit do věrnostního programu, abychom Vám mohli nabídnout výhodnější ceny našich služeb.

Všeobecné obchodní podmínky nabývají účinnosti dnem 2.1. 2024 a ruší všechny předchozí platné podmínky.

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).