Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

SVATEBNÍ MENU

 Hotel-Slunce-Rymarov-svatebni-hostina Hotel-Slunce-Rymarov-svatebni-hostina Hotel-Slunce-Rymarov-svatba Hotel-Slunce-Rymarov-Jeseniky-svatebni-hostina Hotel-Slunce-Rymarov-Jeseniky-svatebni-hostina Hotel-Slunce-Rymarov-Jeseniky-svatebni-hostina

Plánujete svůj velký den? Zdá se Vám, že je těch starostí až nad hlavu? Přenecháte nám starosti s vařením, obsluhou i s aranžováním stolu. Vše bude dle Vašich představ – svatební menu, květinová výzdoba ve Vámi vybraných barvách, cukroví a pokud budete chtít zajistíme Vám i živou hudbu. Prožijte svůj velký den na Slunci.

Výběr svatebního menu je plně na Vás, rádi Vám s výběrem pomůžeme a doporučíme dle dlouholetých zkušeností.  Věříme, že u nás na Slunci prožijete svůj kouzelný a nezapomenutelný svatební den.

Benefity pro novomanžele

  • Pro novomanžele nabízíme ubytování na 1 noc ZDARMA. Využijte této výhody a objednejte si svatební noc při vlastní rezervaci salonku! Možnost přiobjednat svatební balíček „SVATEBNÍ NOC“ (sekt, výzdoba pokoje, late check out => pozdní odhlášení z hotelu...) Vztahuje se na svatební hostiny s ubytováním nad 25 osob.
  • Možnost využít skupinové slevy na ubytování pro ostatní svatební hosty (nad 25 osob)
  • Možnost vlastního cukroví
  • Osobní konzultace s prohlídkou resturace, hotelu a doporučení svatebního menu zdarma

Kapacita restaurace a stolové uspořádání:

Nabízíme Vám salonky pro 20 a pro 40 osob, nebo můžete využít celou kapacitu naší restaurace - 100 míst + 25 míst na letní terase + 25 míst na terase s grilem.

Napište nám svůj požadavek a my Vám nezávazně připravíme kalkulaci. Nebo si domluvte osobní schůzku s prohlídkou hotelových prostor na tel. 777 273 776 - budeme se Vám rádi věnovat.

VYBERTE SI Z NAŠÍ NABÍDKY RELAXAČNÍCH POBYTŮ A SLUŽEB:

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).