Hotel Slunce

Jesenická 4, 768 335 Rýmařov, Tel.: +420 554 212 790, E-mail: hotelslunce@jeseniky.com


  • Hotel Slunce Jeseníky

VALENTÝNSKÝ POBYT 2024

Už víte, kam vezmete svou Valentýnku/Valentýna na romantický víkend? Co třeba k nám na Slunce do Jeseníků. V termínu 16.02. - 18.02.2024 si u nás můžete užít VALENTÝNSKÝ POBYT 2024 s bohatým snídaňovým rautem, poctivými večeřemi a neomezeným vstupem do našeho Aquacentra Slunce. Jako bonus jsme Vám do pobytu přibalili večerní plaváním při svíčkách a sladké dezerty k večeři navíc.

Hotel-Slunce-Rymarov-pivovar-Morous Hotel-Slunce-Rymarov-restaurace Hotel-Slunce-Rymarov-Aquacentrum Hotel-Slunce-Rymarov Hotel-Slunce-Rymarov-bowling Hotel-Slunce-Rymarov-exterier Hotel-Slunce-Rymarov-pivovar-Morous Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-pokoj Hotel-Slunce-Rymarov-restaurace Hotel-Slunce-Rymarov-Aquacentrum-bazen Hotel_Slunce_Rymarov_Pivo_Morous Hotel_Slunce_Rymarov_recepce Hotel_Slunce_Rymarov_restaurace Hotel_Slunce_Rymarov_sal Hotel_Slunce_Rymarov_bowling

VALENTÝNSKÝ POBYT 2024

Příjemně strávený víkend v Jeseníkách s koupáním i výlety do přírody.
Cena: 2.990 Kč/os

Cena zahrnuje:
- 2 x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji se soc. zařízením, TV + Wi-Fi
- 2 x bohatý studený a teplý snídaňový raut
- 2 x  večeře formou výběru ze 3 jídel + dezert jako sladká tečka k večeři
- neomezený vstup do našeho Aquacentra Slunce
- 1 x večerní plavání při svíčkách 

OBJEDNAT

PODÍVEJTE SE NA NAŠE další RELAXAČNÍ POBYTY A SLUŽBY:

NAJDĚTE SI SVÉ ROMANTICKÉ MÍSTO NA SLUNCI

HORSKÁ CHATA SLUNCE

Hledáte chatu či chalupu pro ubytování v Jeseníkách pro partu přátel nebo rodinu? Pak si zarezervujte nově zrekonstruovanou Chatu Slunce v Karlově pod Pradědem (kapacita 12 osob).